Den 24. November 2019, en dagsenergi :-)

Den 24. november 2019 

24 er en meget givende og rummelig, varm hjerteenergi, den har fokus på andre mennesker og deres forskelligheder, trives med at hjælpe, gøre en forskel for andre, der skal være plads til alle. Der kan være stærke healings evner i denne energi som kan komme mennesker, dyr, planter, jorden til gode. Sanserne er også meget stærke i denne energi.

I forhold til november måned så har vi et stærkt engletal som fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser for andre. Det kan være du er med til at åbne og bane vejen for nye områder og muligheder, nye veje og ideer, hvor du hjælper og inspirerer andre. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til dine engle, det går begge veje, hvis du er åben for dette og lidt bevidst. Tallet kaldes også at gå i englenes fodspor, fordi at de her ofte går foran og baner vejen for dig, de fjerner blokeringer og tager en del af arbejdet på sig, hvis du altså beder dem om det og giver dem lov

I forhold til Skyttens tegn så er vi i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til så vidt muligt at undgå dem der føles som tilbageskridt. Sørg også generelt for gode energier omkring dig.

Overordnet så er energien omsorgsfuld og rummelig i forhold til andre, der skal være plads til alle. Sanserne er meget stærke og aktive, om det så er natur, farver, musik, mad det handler om.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *