Den 25. November 2019 :-)

Den 25. november 2019 

25 er en åben, følsom og intuitiv energi med en god kontakt opadtil. Det er en energi som har stor fokus på trivsel, udvikling og vækst, på det positive og som også kan have svært ved at håndtere for meget negativitet. Der for er det bedst at undgå dette, medmindre det er noget der kan handles på og ændres til noget mere konstruktivt. Brug intuitionen til at vælge til og fra.

I forhold til november måned så er vi i en energi med et godt overblik og sans for detaljer, det betyder også at den er perfektionistisk og fokuserer rigtig meget på de små ting, at de også skal være i tip top, alting skal helst være 110 % i orden. Og den kan kræve arbejde med dit selvværd og tro på at du gør tingene godt nok. Energien har god sans for enkelthed. Denne energi arbejder bedst i nuet og bevæger sig gradvist fremad, et skridt ad gangen, det er bedst at undgå at forcere tingene, have for travlt for så vil energien bremse dig og bede dig sætte tempoet ned. En grundig energi der hellere øver sig en gang for meget end for lidt, den trives bedst når alle brikker er vendt og alt er nøje gennemtænkt

I forhold til Skyttens tegn så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, en god dag til at sætte ord på det du ønsker.

Overordnet så er energien grænseløs åben og uden stopklodser, bremser og grænser, det giver mange gode muligheder så vælg de optimale ud. Sensitivitet og sårbarhed kan også være øget.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *