Den 28 og 29. November 2019 :-) to dagsenergier

Den 28. november 2019, to dagsenergier 

28 er en temmelig åben og grænseløs solenergi, spreder sig nemt ud og har fokus på mange muligheder og så har den meget mere fokus på andre end på sig selv. Den kan have svært ved at sige fra, mærke grænser, men er samtidig perfektionistisk anlagt, går efter det bedste i alle situationer og er en stærk leder energi. Den går efter succes i alle livets forhold.

I forhold til november så handler det om omsorg, hjerterum og kærlighed til din omverden og andre mennesker, en energi hvor det handler om at give og hjælpe, gøre en forskel og også rumme andres forskelligheder. Energien er meget sansende af natur så derfor kan der også være fokus på områder som mad, musik, smag, duft eller naturen og farvernes verden, alt der aktiverer dine sanser. Endelig så rummer energien gode healings evner som kan komme andre til gavn på mange forskellige måder, alt efter hvordan du bedst arbejder med dette. Det kan være dine planter, din hund eller dine børnebørn etc. der suger til sig.

I forhold til Skyttens tegn så er energien fuldstændig åben, den er grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Det kræver dog en stærk skelne evne og styring, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale og bedste ud og lade alt andet passere. Der er ekstra fokus på mærke grænser, både egne og andres, sige til og fra, tage vare på sig selv hvilket de åbne energier kan have svært ved. Så sørg for at tage styring i energien. Det er vigtigt at undgå at sprede din energi i for mange retninger, at holde den samlet omkring det som er vigtigst, husk at sige nej indimellem. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed gerne om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne.

Overordnet så er energien meget aktiv og der kan være ret mange bolde i luften, der skal ske noget. Der er stor fokus på kommunikation via ord.

Den 29. november 2019

29 er en balanceenergi og en kombination af bløde og powerfulde energier, så det kan godt give noget arbejde eller i hvert fald gøre energien noget direkte i natur og væremåde, men grundlæggende er der meget blidhed i energien og en god indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. Og ja naturligvis fokus på balance i det indre og ydre.

I forhold til november måned så åbner energien sig, den bliver mere følsom, mere intuitiv og der kan komme rigtig stærkt fokus på det spirituelle, at arbejde med dette. Sæt din intuition først her, så går det bedst og sørg så for at prioritere det gode, det som handler om trivsel, udvikling og vækst og skru ned for det negative så du undgår at det fylder for meget i din hverdag og dermed påvirker dit liv for meget. Spring tv avisen over og undgå de områder hvor der er for mange konflikter. Søg efter det som giver mening i dit liv og giv det første plads i dit liv.

I forhold til Skyttens tegn så handler det om styrke, om at du skal stå i dit eget lys og egen kraft i forhold til dine omgivelser og mennesker omkring dig. Kender du ikke din kraft så kan du blive testet, blive udfordret for at finde ind til den, så der kan være behov for bare at være dig. Det kan også være at du går imod strømmen, vælger at skille dig ud da nogen jo skal gå foran og bane vejen og det kræver ekstra power. Det kræver også at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre kraft til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Du vil lære meget.

Overordnet så handler det om at give slip og underordne sig under din intuition, stole på den og arbejde for den, så går det bedst og følger du den så kommer du bedst igennem dagen.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *