Den 30. November 2019 :-) en dagsenergi

I år laver jeg juleraskelser, du kommer til at høre nærmere

Den 30. november 2019 

30 er en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, skabe system hvor der er behov. Der kan godt være noget tempo på denne energi, den fokuserer på vores mål og går efter dem med masser af energi. Den er også ret perfektionistisk anlagt og så prioriterer den det nære og de nærmeste.

I forhold til november måned så åbner energien sig fuldstændig, den bliver grænseløs og uden bremser, stopklodser og barrierer, det betyder også at den kan være sværere at styre, og være meget vigtig at lede i en god retning fordi at den uden lederskab spreder sin energi i alt for mange retninger og det kan være svært at sige til og fra, mærke grænser. Så meget desto vigtigere er det at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere og husk også at bede den guddommelige kraft og dine engle om ekstra beskyttelse, da du kan være ekstra sårbar og sensitiv i denne energi. Til gengæld rummer den alle muligheder, her åbner alting sig så ønsker du at nå stjernerne og realisere drømme, er der godt stof til dette her

I forhold til Skyttens tegn så er der tempo på, energien ruller derud af og der er stort fokus på glæde og flow. Det er temmelig vigtigt at have energien i snor, have en vis styring og være opmærksom, da den godt kan løbe af med dig og har den først overtaget styringen, så kan du føle det som om du er i en rutsjebane, det kan gå op og ned, især følelsesmæssigt og det kan skabe for meget stress i dit system, som helst skal undgås, så gå efter glæden, det der løfter. Energien er samtidig meget vital og dynamisk, en solenergi og har også en god portion jegstyrke. Sørg for at følge energien uden at miste styringen, husk at du altid kan skifte retning hvis noget føles for træls og bevar også din centrering, Undgå det som skaber stress i dit system, da det kan køre din energi i bund.

Overordnet så er der power på energien, en dag hvor der skal arbejdes i det indre og ydre, pas på stress og tag vare på dig selv, da der er øget sårbarhed og sensitivitet i dag.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *