December 2019 :-)

December måned 2019 

Ja dagen i går forsvandt før jeg fik set mig om så derfor kommer den nye månedsenergi i dag 

December måned retter fokus på de små glæder, at nyde øjeblikket og være tilstede, den handler om at bygge energi op, man kan sige at vi bygger op til en glædelig juleaften eller vintersolhverv, hvor vi går mod lysere tider. Energien er bedst når vi tager et skridt ad gangen, flytter os gradvist for at få alle detaljer og dybden med og vi kan godt blive bremset af indre eller ydre omstændigheder, hvis vi får for travlt, stresser for meget og dermed kommer væk fra os selv.
Energien kan også vende om og rive ned i stedet for at bygge op, dette gælder mest når vi har for krævende energier med sig.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, da det er månedsenergien for os alle. Så er du født den 3. Januar så læs under tallet 3, eller den femte juni, så læs under tallet 5.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned af året, så går du ind i en energi der handler om at have omsorg, hjerterum og kærlighed til din omverden og andre mennesker, en energi hvor det handler om at give og hjælpe, gøre en forskel og også rumme andres forskelligheder. Energien er meget sansende af natur så derfor kan der også være fokus på områder som mad, musik, smag, duft eller naturen og farvernes verden, alt der aktiverer dine sanser. Endelig så rummer energien gode healingsevner som kan komme andre til gavn på mange forskellige måder, alt efter hvordan du bedst arbejder med dette. Det kan være dine planter, din hund eller dine børnebørn etc der suger til sig 

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned,så åbner energien sig fuldstændig, den bliver grænseløs og uden bremser, stop klodser og barrierer, det betyder også at den kan være sværere at styre, og vigtigt at lede i en god retning fordi at den uden lederskab spreder sin energi i alt for mange retninger og det kan være svært at sige til og fra, mærke grænser. Så meget desto vigtigere er det at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere og husk også at bede den guddommelige kraft og dine engle om ekstra beskyttelse, da du kan være ekstra sårbar og sensitiv i denne energi. Til gengæld rummer den alle muligheder, her åbner alting sig så ønsker du at nå stjernerne og realisere drømme, er der godt stof til dette her 

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved eller turde gå imod strømmen og gå indad. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din styrke til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk 

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Der er meget tempo på, så her skal du virkelig tage styring i energien og lede den mod glæden, mod det som løfter din energi og undgå det som skaber stress og kører dig i bund. Der kan være meget succes at hente i denne energi, når du går efter at være en sol og en god leder for andre, men også når du prioriterer det som du brænder for og udbreder det til andre. Husk at tage styringen i denne energi, vælge retning for ellers kan den nemt komme til at føles som lidt af en rutsjebane 

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser for andre. Det kan være du er med til at åbne og bane vejen for nye områder og muligheder, nye veje og ideer, hvor du hjælper og inspirerer andre. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til dine engle, det går begge veje, hvis du er åben for dette og lidt bevidst. Tallet kaldes også at gå i englenes fodspor, fordi at de her ofte går foran og baner vejen for dig,fjerner blokeringer og tager en del af arbejdet på sig, hvis du altså beder dem om det og giver dem lov 

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en energi med et godt overblik og sans for detaljer, det betyder også at den er perfektionistisk og fokuserer rigtig meget på de små ting, at de også skal være i tip top, alting skal helst være 110 % i orden. Og den kan kræve arbejde med dit selvværd og tro på at du gør tingene godt nok. Energien har god sans for enkelthed. Denne energi arbejder bedst i nuet og bevæger sig gradvist fremad, et skridt ad gangen, det er bedst at undgå at forcere tingene, have for travlt for så vil energien bremse dig og bede dig sætte tempoet ned. En grundig energi der hellere øver sig en gang for meget end for lidt, den trives bedst når alle brikker er vendt og alt er nøje gennemtænkt 

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandrings-energi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandrings-energi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til så vidt muligt at undgå dem der føles som tilbageskridt. Sørg også generelt for gode energier omkring dig 

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, en god periode til at sætte ord på det du ønsker 

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, er der særligt fokus på forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på at holde en optimal, positiv, konstruktiv og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Der kan godt være power på og temperamentet kan være ekstra aktivt. Energien kan gøre dig følsom for stemninger og energier i dine omgivelser, f,eks fra andre mennesker så der kan være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk. At rense din energi indimellem med et brusebad af lys eller på andre måder, kan også være nødvendigt og godt, da du her har et par ekstra antenner ude og derfor nemt tager noget fra dine omgivelser ind i dit system. Og når det har tjent sit formål så skal jo ud igen. Men se det som en gave. 

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *