Den 3. December 2019 :-)

Den 3. December 2019 

Dagens gave er en dagsenergi  i morgen kommer jeg med et speciel mulighed hvor du har mulighed for at høre om din årsenergi for næste år.

3 er målrettet af natur med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, sætte system i tingene der hvor der er behov. 3 er beskyttende af natur og prioriterer det nære og de nærmeste.

I forhold til månedens energi så har vi en stærk og powerfuld marsenergi der kan udfordre og kræve din fulde arbejdsindsats, så her skal du være indstillet på at du skal give alt hvad du har. Vær opmærksom på at at arbejde både udad og og indad, især hvis du møder konflikt, men også for at frigøre kraft i dit indre.

I forhold til Skyttens tegn så er energien hurtig, det går derudaf og det er meget vigtigt at undgå stress, gå efter det som løfter dig og undgå det som kører din energi i bund. Følg glæden, følg flowet, følg den opadgående spiral og undgå den nedadgående.

Overordnet så er energien temmelig tempofyldt så husk at gå efter det optimale, arbejd igennem hvor der er opgaver og målret dig i detaljer.

Kh Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *