Den 6. December 2019 :-)

Den 6. December 2019

6 er en givende, rummelig, varm hjerteenergi med plads til andre og deres forskelligheder, det er en energi der trives med at give og hjælpe, gøre en forskel. Sanserne er ekstra stærke i tallet 6, så brug dem i forhold til natur, musik, kunst, farver, mad etc. Der udover så er healingsenergien i tallet 6 rigtig stærk, så brug den på andre mennesker, dyr, mennesker, jorden etc

I forhold til December måned, så holder energien sig i nuet, den ønsker at vi er tilstede i det vi er i, er nærværende og vil vi fremad så gerne gradvist, et skridt ad gangen, da det i denne energi er vigtigt at alle detaljer kommer med. Energien er nemlig ret perfektionistisk og vil helst have at alt er 110 % i orden. Udover dette så er det en dag hvor kroppen skal passes og plejes, det samme gælder selvværdet.

I forhold til Skyttens tegn så er der fokus på forandring, nye veje, nye ideer, nye muligheder, energien er kreativ og utraditionel, tænker gerne ud af boksen for at gribe noget anderledes an. Denne energi kan lide forandring så sørg for at bruge den til at skabe gode forandringer i dit liv, lav om på de områder der er behov.

Overordnet så er energien åben, følsom og intuitiv med fokus på trivsel, udvikling og vækst og negativitet undgås helst. Fokus på forandring, men et skridt ad gangen, så detaljerne kommer med,

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *