Den 8. December 2019 :-) en dagsenergi

Den 8. December 2019, en dagsenergi og lidt info 

Mine priser steg i går, bl.a steg den fulde analyse til 2500 kr. Men jeg har brug for at få sjælen med i denne prisstigning og tager laver jeg tilbud på den de næste par uger til 2000 kr ( til og med den 21. December )

8 er en meget åben, grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, bremser og grænser. Sensitivitet og sårbarhed er øget, så derfor kan det være en god ide at bede om ekstra beskyttelse på sådan en dag, men ellers brug den godt, når nu barriererne er væk.

I forhold til December måned så er energien meget aktiv og der kan være rigtig mange bolde i luften , ja det har der i hvert fald været hos mig :-)Der er også stor fokus på kommunikation via ord.

I forhold til Skyttens tegn har vi en forstærket kommunikationsenergi, der kommunikeres med alle sanser, energier fra omgivelserne og andre mennesker mærkes ekstra meget, så derfor kan der være behov for at blive renset ind imellem. Gå ud i naturen, mediter og andet der sørger for dette.

Overordnet så har vi et blødt engletal som betyder at englene rykker tættere på og gerne vil hjælpe os med at hjælpe andre.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *