Den 10. og 11. januar 2020 :-) to dagsenergier

Den 10/1 – 2020  to dagsenergier

Jeg får beskeder af mine engle og guides hver morgen og i løbet af dagen, jeg får altid en tekst fra en sang, ofte fortsætter det dagen igennem, nogle gange skifter det i løbet af nogle timer til en anden tekst. Og ja de kører stadig på juletemaet, for i går morges så var det en pyrus sang og linjen var vi vil have gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den. Så ja meldingen var jo ret klar, jeg skal op i gear nu. Senere skiftede den over til julen har bragt velsignet bud og senere på dagen kom der ganske rigtigt flere velsignelser til mig.

Så derfor kan i forvente mere aktivitet i den kommende tid, de dage jeg har tid.

Den 10/1 – 2020

10 er en hurtig energi, den har fart over feltet og tempo og vil gerne fremad, for der er masser af energi, flow og solenergi i den. Her gælder det om at følge glæden, det der løfter og undgå stress, det der kører energien i bund. Du kan ikke stoppe tempoet, men med lidt øvelse så kan du styre retningen.

I forhold til januar måned så har vi en varm, kærlig og omsorgsfuld energi der gerne hjælper andre mennesker hvor der er behov. Der kan være en stærk healingsenergi her og sanserne er ekstra udvidede og skarpe.

I forhold til Stenbukken så ønsker energien tid til fordybelse, den holder sig helst i nuet og bevæger sig fremad et skridt ad gangen, så meget modsat selve titallet. Der arbejdes i detaljer og energien er perfektionistisk, det er vigtigt at kunne stå inde for alt hvad vi gør.

Overordnet så er der en arbejdsenergi i spil, den kan kræve en god indsats på ydre og indre plan.

Den 11/1 – 2020

11 er et stærk engletal med gode lederegenskaber, her rykker englene endnu tættere på og ønsker at øge samarbejdet og de tager gerne deres del og fjerner hindringer på vejen, hvis de får lov. Brug dem.

I forhold til januar så har vi en åben, intuitiv og følsom energi, fokus er på det positive, på trivsel, udvikling og vækst og det er dette som prioriteres, da energien simpelthen ikke tåler for meget negativt, så undgå det som ikke bidrager med noget.

I forhold til Stenbuk så er der fokus på forandring, nye veje, nye energier, nye muligheder og kreativiteten og ideerne er i flow. Brug dem konstruktivt og gå i øvrigt efter de positive, konstruktive og fremadrettede forandringer for dig og dit liv, da energien gerne følger dit fokus, så undgår du for mange uventede kolbøtter.

Overordnet så har vi endnu et engletal, så virkelig en stærk dato, med rigtig god kontakt opadtil, så brug den godt og kald på englene, de vil så gerne.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *