Den 5. Januar 2020 :-) en dagsenergi

Den 5. Januar 2020 

5 er aktiv af natur og har som regel mange bolde i luften, der skal ske noget, derfor vil nogle mennesker også opleve den som urolig, den kan føles kaotisk og forvirrende, hvis man ikke lige har styring i den. Den har stor fokus på kommunikation via ord, men ja pauserne skal man selv sørge for.

I forhold til Januar måned så har vi en virkelig hurtig solenergi, der er tempo på og det går bare derud af og det kan føles som at køre i rutsjebane. Der er masser af vitalitet i energien, men det er vigtigt at styre retningen i den, så der er fokus på at følge det der løfter, glæde og flow og undgå det som skaber stress og kører energien i bund. Husk at du kan ikke stoppe tempoet, men du kan styre retningen.

I forhold til Stenbukkens periode så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, så det kan være at der udrenses og skal ryddes op og så handler denne energi meget om at følge og overgive sig til den indre vejledning, da der ofte kan være kaos i det ydre. Tillid er nøgleordet her og så give slip på kontrollen og have tillid til at ens højere selv, engle og guides ved bedst. Følg de indre tilskyndelser, også selvom du endnu ikke ved hvad de skal bruges til.

Overordnet så er energien meget åben og grænseløs, fuld af muligheder, men absolut uden stopklodser og bremser, så det er meget vigtigt at gå efter det mest optimale og også meget gerne bede om ekstra beskyttelse fra lysets gode engle, da meget åbne energier også øger sårbarheden.

Kh Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *