Dagsenergier :-)

Dagsenergi  og så skifter vi til Vandmandens energi i morgen eftermiddag.

ja det er ikke altid jeg når at skrive om dagens energi, men her kommer et kort resume for dem jeg ikke nåede og dagen i dag  del gerne

Den 16. januar 2020 fokus på at slippe det gamle for at skabe plads til noget nyt, overgivelse til ens intuition som det vigtigste. Være i nuet, arbejde med at afslutte fortiden, få ryddet op, stå stærk i dit lys.

Den 17. januar 2020 meget åbne energier med mange muligheder, men også øget sensitivitet og sårbarhed. Dog også kompromisløshed, at gå efter det bedste og følge nye veje, nye muligheder.

Den 18. januar 2020 meget power på, en balance at styre den mod det bedste, den kan enten ødelægge eller bygge op, hvordan brugte du den? Her skulle du være stærk og stå alene i din kraft. Følsomhed og vigtigt med balance, men også meget aktivitet, fokus på kommunikation og mange bolde i luften.

Den 19. januar 2020 styrke, power og kompromisløshed, en energi med meget integritet, stærke meninger og lige ud af posen. Perfektionistisk, går efter det bedste og mest optimal – altid.
I forhold til januar måned så er energien rummelig, kærlig og omsorgsfuld, stor fokus på sanser og stærke healingsenergier i spil.

I forhold til Stenbukken (vi skifter til vandmandens periode i morgen eftermiddag) så er der fokus på at være til stede, være i nuet, der arbejdes i detaljer og vi flytter os gradvist, et skridt ad gangen. Dog kommer vandmandens power mere og mere ind her.

Overordnet så en noget indadvendt arbejdsenergi, der arbejdes igennem over hele linjen.

Kh Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *