Vandmandens tegn 2020 :-)

VANDMANDENS TEGN  20/1 til 19/2 – 2020

Ja det er i dag tæt på kl 16 at vi går ind i Vandmandens tegn og dermed er der jo splinternye energier i spil

Når vi går ind i et nyt stjernetegn og betyder det et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre og i forhold til stjernetegnene som ændrer retning og karakter. Alt efter hvilket tal du er født under fra 1 til 31 i løbet af hele året, i en hvilken som helst måned, kan du gå ind og læse om tallet herunder. Det er selve dagen du tager efter. Så det gælder altså for alle.

Vandmanden er astrologisk et lufttegn, det vil sige at fokus er fuldt ud på tanker og ideer, kreativiteten er i top, den er frihedselskende, gør helst det den har lyst til, er utraditionel og skiller sig gerne ud. Den trives med at afprøve ideer, nogle gange er det lige så meget processen som udfaldet der er interessant.

Numerologisk er vandmandens tegn er kropstegn, så alle de ideer og tanker vandmanden får, vil den rigtig gerne prøve af, få krop på for at se om ideerne kan bære, om de kan lade sig gøre i virkeligheden. Der kan være masser af impulser og inspiration, man er selvstændig og vil helst bestemme selv. Den er totalt utraditionel og skiller sig gerne ud og vælger gerne de unikke eller anderledes løsninger.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Så er du født den 17. Maj så læs under 17, er du født den 4. april så læs under 4.

Husk også at månedsenergien for januar stadig gælder, så vær obs på den også

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet og blive udfordret til at stå alene for at finde dit indre lys, møde din egen kraft fuldt ud og til at følge dit eget når det føles rigtigt. Nogle skal gå foran og skille sig ud og det kræver kraft. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre styrke, dit indre lys til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Du vil lære virkelig meget

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så kommer der tempo på, energien ruller derud af og der er stort fokus på glæde og flow. Det er dog vigtigt at have energien i snor, være opmærksom, da den godt kan løbe af med os og har den først overtaget styringen, så kan du føle det lidt som om du er er i en rutsjebane, det kan gå op og ned, især følelsesmæssigt og det kan så skabe stress, som det er bedst at undgå. Så gå efter glæden, skab flow, sæt retning på energien. Energien er samtidig meget vital og dynamisk og også med en god portion jegstyrke, en rigtig solenergi. Men øv dig i at lade energien rulle derudaf i flow uden at miste styringen, husk at du ikke kan sænke tempoet men altid kan skifte retning så bevar også din centrering

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så går du ind i det stærke, engletal som retter fokus på din vej og dit livsformål. Dine evner som vejleder, rådgiver eller inspirator for andre vil øges eller aktiveres endnu mere. Så kan du hjælpe med at bane vejen for dem som har behov for at lære mere om det du gør og kan, det du er med til at udvikle, det du kan give videre. Så vær dig selv. Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, arbejder med de opgaver du har valgt at udføre, for ellers er det måske på tide at korrigere din kurs. Husk også at der er god kontakt opad til dine engle, ekstra hjælp at hente, hvis du beder om det, siger tak og dermed også har mulighed for at få ekstra beskyttelse. Her går englene også gerne foran og fjerner de største hindringer på din vej

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne. Så prøver du at nå en masse, at ville en masse så vil du mærke at du skal gøre det roligt og tage det et skridt ad gangen. Lad være med at se for langt frem, tag det roligt, det er de små skridt som skaber de store resultater i sidste ende. Energien prioriterer at arbejde i nuet for at bygge energi op, så hav fokus på at bygge noget godt og konstruktivt op. Undgå at fokusere på for langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv og nuet. Arbejd dig gradvis fremad, skridt for skridt. Nyd nuets energi, vær til stede og lev dit liv enkelt. Sørg også for din krop, din kost og din energi, det er en god tid at gøre noget godt for dig selv der

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være åben for de nye muligheder som der dukker op, da den jo ønsker at ændre på noget af det som er kørt fast eller er i stilstand, fordi at der findes noget bedre. Kæmper du imod det nye så kan du blive kastebold for denne omskiftelige energi, så vær på forkant og vær åben for den forandring som dit liv har behov for. Handl på det, gør noget ved det. Energien styrker dit mod, men skal bruges fremadrettet for at skabe de gode skift, så husk på hvor du vil hen og gå modigt efter det

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra, følelser, ideer og tanker, meninger og holdninger og bruge det konstruktivt, udtrykke dig selv og det du kan via ord. Energien er kreativ, og finder gerne nye måder at kommunikere på, den er også meget aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den har også god jegstyrke, så du har godt fat i dine meninger. Det kan dog være vigtigt at sørge for at koble fra ind imellem, da du ellers kan få for travlt, det vil sige gå lidt ned i gear, få slappet af f.eks ved at komme ud i naturen eller andre hyggebeskæftigelser, f.eks yoga der giver ro

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på at holde en optimal, positiv og god dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre dig følsom for stemninger og energier i dine omgivelser, f,eks fra andre mennesker så der kan være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk. At rense din energi indimellem med et brusebad af lys eller en tur ud i luften og naturen kan også være nødvendigt, yoga og meditation er også velegnet og en god ide, fordi at du har ekstra antenner ude og derfor kan komme til at optage andres energi i dit system, som altså helst skal ud igen, sendes videre

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så er det tid til at give slip, det kan være at du er kørt fast i hverdagens rutiner, at du er blevet for fastlåst i dine nære relationer eller trænger til et nyt syn på dig selv. Det kan være gamle følelses og tankemønstre som der skal kigges nærmere på. Det gamle skal slippes før der kan blive plads til noget nyt. Find tilliden til at alt er godt, giv slip også selvom du endnu ikke har set hvad der venter henne om næste hjørne. Og hav tillid til at der er en årsag og grund til det du gennemlever, find den røde tråd i dit liv og overgiv dig til den guddommelige kraft, lad din intuition være din guide. Lad dine engle og hjælpere vise dig vej. lad dem tage over og følg de signaler og tegn du får

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. En stærk modtager energi. Den kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud, netop for at undgå det mindre optimale. Det er vigtigt at undgå at sprede din energi i for mange retninger, at holde den samlet omkring det som er vigtigst. Så led din energi i en optimal retning og husk at ekstra åbenhed kan give mere sensitivitet, så tag ekstravare på dig selv. Mærk efter hvad du sender ud, det kommer retur til dig, brug det konstruktivt til at realisere dine drømme. Bed også gerne om ekstra beskyttelse fra dine engle ved behov, da dine energier er meget åbne

Kh Silicia Kirsten  111

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *