Den 24. januar 2020 :-) en dagsenergi

Den 24. januar 2020  en dagsenergi

24 er en givende rummelig omsorgsenergi med stort hjerte for andre levende væsener og deres forskelligheder. Energien rummer stærke healingskræfter og så er sanserne også øget, så brug naturen, farverne, musikken og duftene og hvad du ellers sanser.

I forhold til januar så har vi et stærkt engletal som betyder at englene rykker tættere på og tilbyder deres hjælp til os alle, det vil gerne være med til at hjælpe dem der går foran og inspirerer og rådgiver andre for at hjælpe dem fremad og her er englene selvfølgelig med til at hjælpe alle. De går også gerne foran og fjerner de største hindringer på vores vej.

I forhold til Vandmandens periode så er energien aktiv og der kan være mange bolde i luften, der skal ske noget. Der er stor fokus på kommunikation via ord, det kan være direkte og på skrift, her handler det om at kommunikere din virkelighed, viden, indsigt og erfaringer ud til andre, tage lederskab i forhold til kommunikation.

Overordnet så er energien åben, følsom og intuitiv og fokus er på det positive, på trivsel, udvikling og vækst.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *