Den 23. januar 2020 :-) en dagsenergi

Den 23. januar 2020 

23 er aktiv og bevægelig af natur, der skal ske noget og den kan give en del bolde i luften. Pauserne skal vi lige huske på indimellem. Desuden så er den rigtig god til kommunikation i samspillet med andre, den gode dialog. Den er også god til kommunikation på skrift.

I forhold til januar så er der tempo på, energien løber derud af og det kan godt være svært at følge med men det kan lade sig gøre. Det vigtigste at vide er at tempoet ikke kan stoppes, men retningen kan styres mod glæde og flow, det der løfter.

I forhold til Vandmandens periode så er der fokus på forandring, nye veje og nye ideer, energien er kreativ og utraditionel. Gå efter de positive og konstruktive forandringer, da energien følger dit fokus.

Overordnet så er der stor fokus på kommunikation via ord og der kan nemt være mange aktiviteter i gang, så vælg de vigtigste ud og husk at trække vejret, holde pause.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *