Den 27, 28 og 29. januar :-) tre dagsenergier

Den 27. januar 2020

3 dagsenergier 

27. januar 2020

27 er både indadvendt og intuitiv og samtidig meget handlekraftig, en marsenergi med spirituelle egenskaber, der kan give rejser i det indre, men også kan lide at sætte os i arbejde netop i det indre og ydre. En energi der kræver respekt af os, ydmyghed, da den rummer så meget power. Fokus og arbejde drejer sig meget om andre.

I forhold til Januar så er energien aktiv og kan give en del bolde i luften, der skal ske noget og ja pauserne skal vi selv huske på. Der er stor fokus på kommunikation via ord, at kommunikere vores eget ud til andre.

I forhold til Vandmanden så er energien, grænseløst åben, uden stopklodser og bremser, det giver mange muligheder, men kræver også et godt lederskab af os, at vi vælger det bedste ud og lader alt andet passere. Sensitiviteten og sårbarheden kan øges i denne energi så sørg for at holde din energi høj og bed gerne dine engle om god beskyttelse.

Overordnet så er der fokus på forandring og nye veje.

28. januar 2020

28 er en stærk solenergi, meget åben i sin energi, men også en energi hvor der er stort fokus på andre mennesker. Her er det vigtigt at tage lederskab, som energien er født til, gå efter det bedste, gå efter succes. Der kan være stor sensitivitet i energien og også mange muligheder.

I forhold til januar så har vi en givende rummelig omsorgsfuld energi med fokus på andre, en rigtig hjerteenergi der kan lide at hjælpe. Den kan rumme stærke healingsevner og sanserne er også virkelig aktive i den, det kan være natur, farver, musik, mad etc der er fokus på.

I forhold til Vandmandens periode så har vi en stærk og powerfuld marsenergi der kræver at vi kan stå alene, gå alene, handle alene, en god arbejdsenergi der også gerne vil have at vi finder vores indre kraft og lys og løser vores udfordringer indefra. Energien skal bruges her for ellers kan der nemt blive ophobet energi i systemet og det er bedst at undgå.

Overordnet så er energien noget sensitiv, antennerne i forhold til andre er ekstra aktive, det samme gælder følsomheden, så sørg for alene tid og ro i dit indre.

29. januar 2020

29 er en balanceenergi, den er både stærk og powerfuld og har samtidig fokus på andre, en energi der gerne giver dig godt med arbejde men også giver dig styrken til at klare det. 29 følger sit eget, går gerne imod strømmen eller foran andre, for at gøre det forberedende arbejde.

I forhold til januar så er energien åben, følsom og intuitiv, fokus er på trivsel, udvikling og vækst, på det positive og negativitet skal helst fylde så lidt som muligt eller undgås.En god spirituel energi med stærk kontakt til vores intuition.

I forhold til Vandmandens energi så er der tempo på, energien løber stærkt og derfor sættes vi også op i gear, en energi hvor det er vigtigt at tage styring, lede energien mod glæde og flow og sørg for at undgå stress, det som kører energien i bund. Vælg den opadgående spiral. En rigtig solenergi.

Overordnet så er energien meget åben og grænseløs, fokus er på muligheder, men sensitiviten kan også være øget, så tag lederskab og gå efter det bedste.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *