Den 30 og 31 januar 2020 :-) to dagsenergier

Den 30. og 31. januar, to dagsenergier 

30 januar 2020

30 er målrettet af natur med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der har gode evner for struktur og systemer og så er der temmelig meget fart på, så den er god til at gå efter sine mål i. Den har noget beskyttelse i sig, den ser andre mennesker lidt an, men er meget loyal og trofast i forhold til de nærmeste.

I forhold til januar måned så er energien grænseløs åben, fuld af muligheder og uden stopklodser, grænser og bremser. Derfor kræver den også en god styring mod det bedste, at vi går efter det mest optimale, at det er det vi retter energien imod og så er det vigtigt at lader være med at fokusere på det vi ikke ønsker, da vi jo ikke har lyst til mere af dette i vores liv.

I forhold til Vandmandens tegn så har vi et stærkt engletal med fokus på at lede andre fremad, det kan være via rådgivning og inspiration. Her rykker englene tættere på og er klar til at samarbejde, hvis de bliver bedt om det og de letter gerne arbejdet og fjerner forhindringer på vejen.

Overordnet så er der tempo på dagen, det går bare derud af og det er vigtigt at bruge energien på det der løfter, på glæde og flow og undgå stress.

31. januar 2020

31 er også en målrettet energi, med et godt overblik og sans for detaljer og så er den samtidig stærk og vital og virkelig fokuseret på forandring, nye veje, nye ideer, at gøre noget nyt og anderledes. Her er det vigtigt målrettet at gå efter positiv og konstruktiv forandring, også i handling.

I forhold til januar måned så har vi en stærk marsenergi der giver god handlekraft for mange, men også en energi der gerne sætter os i arbejde enten eller både i det ydre og indre og for nogle kan den helt klart føles udfordrende, da den lan lide at teste os på vore styrke og om vi tør stå alene i vores egen kraft og lys.

I forhold til Vandmandens periode så er energien langsom, den flytter sig gradvist i nuet, et skridt ad gangen og det nytter ikke at presse på, for så går det endnu langsommere. Der arbejdes meget i dybden i detaljer og perfektionismen er stærk. Der er dog også fokus på enkelthed, at leve enkelt og så er det en energi hvor det er vigtigt at tage vare på kroppen og sørge for mad med liv og energi, frisk luft etc.

Overordnet så holder energien os i nuet, her handler det primært om at være tilstede og tage det som det kommer, få styr på detaljerne og gøre det hele enkelt.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *