Den 1. og 2. og 3. februar :-) dagsenergier

Den 2. februar 2020 

I går.

Den 1. februar 2020

1 er stærk og vital, en rigtig solenergi, perfektionistisk og med gode lederevner, en energi der går efter det bedste til hver en tid,

I forhold til februar så var energien åben, følsom og intuitiv, med fokus på trivsel, udvikling og vækst. Der var fokus på det spirituelle, og fokus på at skabe noget positivt.

I forhold til vandmanden så havde vi en stærk og powerfuld marsenergi, arbejdsom af natur, en energi der krævede at vi var stærke i os selv og vores lys og gik indad hvis der var behov for hjælp.

Overordnet en energi hvor der skulle ryddes op i det gamle for at skabe plads til nyt, en energi der også krævede at intuitionen havde førsteprioritet.

Den 2.2.2020

2 er en balance energi og som det ses så består datoen i dag af lutter totaller, en feminin energi med en følsom side, stærk medfølelse for andre, men stort behov for balance både i det indre og ydre.

I forhold til Februar så er energien meget åben og grænseløs, fokus er på muligheder. Energien er meget sensitiv og er uden bremser, så gå altid efter det bedste og bed om ekstra beskyttelse ved behov.

I forhold til Vandmanden så er der tempo på energien, det går derud af og det er vigtigt at fokusere på glæde og flow, det der løfter og undgå stress, det som kører energien i bund. Led energien i en god retning, mod succes og vitalitet.

Overordnet så er der power på, en energi der kræver styrke af os, at vi stør stå i os selv og vores kraft.

Den 3. februar 2020

3 er målrettet af natur med et godt overblik og sans for detaljer, en energi som er god til at strukturere, skabe system hvor der er behov. En energi der også prioriterer det nære og de nærmeste.

I forhold til Februar så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, arbejdsom af natur både i det ydre og indre, en energi der kan lide at være alene og som også har en indadvendt side, her skal vi stå stærkt i vores eget lys.

I forhold til vandmanden så har vi et stærkt engletal, et tal der handler om lederskab, at gå foran og hjælpe og inspirere andre, gerne med englenes hjælp, det rykker tættere på og står til rådighed, hvis de bedes om dette.

Overordnet så er der fart på energien, brug den konstruktivt og prioriter det positive, det der løfter dig.

Kh Silicia <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *