Den 4. februar 2020 :-) en dagsenergi

Den 4. februar 2020  en dagsenergi, del gerne

4 er kreativ og utraditionel, en energi der handler om forandring, nye veje, nye ideer og muligheder, så her er det vigtigt at bruge den til at gå efter de bedste og mest optimale forandringer., da energien følger dit fokus.

I forhold til februar måned så er der tempo på, det går derud af og det er vigtigt at tage styring i denne energi, da den ellers kan løbe af med dig og skabe en rutsjebaneeffekt. Du kan ikke stoppe tempoet, men du kan styre retningen, så led energien mod glæde og flow, det der løfter og undgå stress.

I forhold til Vandmandens periode så har vi en energi der modsat månedsenergien helst vil have at alting foregår et skridt ad gangen, der arbejdes grundigt i detaljer så vi er sikker på at få alt med. Kroppen skal også med, god pasning og pleje, frisk luft, frugt og grønt, nærvær, være i nuet og komme ud i naturen.

Overordnet så er der fokus på forandring, men både hurtige og langsomme energier som vi skal finde ud af at forene. Kreativiteten kan være stærk. Gå efter gode positive tiltag.

Kh Silicia <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *