Den 19 og 20 februar 2020 :-)

Den 20.2. 2020 

Vi er nu gået ind i fiskens tegn så derfor kommer der om den nye stjernetegns energi i løbet af i dag  som I kan se så består datoen i dag af lutter totaller så der er stor fokus på balance på alle livets områder og mange muligheder der åbner sig, så brug dem godt og husk at vælge de bedste ud.

Vi tager lige gårdsdagens dagsenergi også.

19/2 – 2020

19 er en stærk og vital solenergi, krydret med noget marsenergi så den er udpræget maskulin af natur. Der er stærke lederevner i energien og den går altid efter det bedste og mest optimale i enhver situation. Energien er ligefrem af natur og kalder en spade for en spade. Kompromisser og halve løsninger kommer ikke på tale her.

I forhold til februar måned så er energien åben følsom og intuitiv, fokus er på trivsel, udvikling og vækst og meget gerne på det spirituelle og negativitet undgås så vidt muligt.

I forhold til Vandmandens tegn( der skiftes lige nu fra vandmand til fisk) så er der tempo på, men også en meget sensitiv og letpåvirkelig energi og vi skal derfor passe på vores følelsesmæssige balance.

Overordnet så er energien åben, fokus er på muligheder og sanserne er meget aktive og stærke.

Den 20/2 – 2020

20 er en blød og blid balanceenergi, meget følsom af natur og med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre mennesker, dyr, planter etc. Den indre balance er lige så vigtigt som den ydre, det er bedst at undgå ekstremer og istedet sørge for centrering, på den måde kan vi bedre holde balancen i vores ønske om at glæde andre.

I forhold til Februar måned så er energien meget åben og grænseløs, uden stopklodser, bremser og grænser, det giver rigtig mange muligheder, men kan også betyde at vi nemt spreder energien for meget, så her er det vigtigt at tage styring og gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere.

I forhold til Fiskens periode så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Energien er meget meget intuitiv, og det er vigtigt at følge den, lige meget hvor mærkelig den virker, for her skal du handle først og senere finder du af hvorfor.

Overordnet så er energien sensitiv og følsom, alle sanser er pivåbne, så brug dem godt og vær obs på at du kan mærke dine omgivelsers energier rigtig meget her.

Kh Silicia 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *