Den 18. februar 2020 :-)

Den 18. februar 2020 .-)

Ja det er virkelig en for mig indadvendt energi der er i spil, merkur kan mærkes og så har vi selvfølgelig også den 18, som har en stærk indadvendt arbejdsenergi, der skal virkelig ryddes op i det indre, det kan dog også være oprydning i det ydre eller at der skal arbejdes igennem der. Det er en energi der skal håndteres med ydmyghed, gå ikke i kamp i den, men vær klar over at den kræver at du skal stå stærkt i dig selv og behøver du hjælp så skal den i mange tilfælde hentes indefra.

I forhold til februar måned så har vi en meget sensitiv forstærket kommunikationsenergi, her kommunikeres med alle sanser og det kan betyde at vi nemt både læser og tager omgivelsernes energi ind i vores system og det skal selvfølgelig renses ud igen, hvilket kan give behov for alenetid, naturtid eller andet der nulstiller vores energi.

I forhold til Vandmandens energi ( fiskens tegn er dog hastigt på vej) så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser bremser og grænser, det åbner for muligheder, men kræver også en rigtig god styring for at undgå at energien spreder sig i alt for mange retninger.

Overordnet så er energien aktiv og der kan være flere bolde i luften og så er der stor fokus på kommunikation.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *