Den 21. februar 2020 :-)

Den 21. februar 2020 

21 er målrettet af natur med et godt overblik og sans for detaljer. Den er god til at strukturere, få system hvor der er behov, og især til at hjælpe andre med dette. 21 forener indre visdom med ydre viden. Der kan være god beskyttelse i 21, den evner at se andre an og mærke efter om de skal tæt på eller ej, den er også loyal og trofast overfor dem som er lukket ind i hjertet.

I forhold til februar måned så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, udfordrende af natur fordi at den gerne vil sætte os i arbejde så vi kan lære noget og få brugt vores energi, men også velegnet til at gå indad og finde sit eget lys i sit indre. Slip kampen i denne energi, vær ydmyghed og overgiv dig til en højere styring. Brug din power på et højere formål og giv plads til alenetid, så du kan få ladet batterierne op.

I forhold til Fiskens tegn så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuldstændig uden bremser, grænser og stopklodser, helt modsat månedsenergien, her gælder det om at gå efter de ultimative mål, samle energien omkring det bedste, være en god kaptajn for sig selv og sit liv. Energien kan være temmelig sensitiv her.

Overordnet så har vi meget åbne energier i spil, men også ultramaskuline og ultrafeminine energier, kunsten består i at få dem til at gå op i en højere enhed. Tag styring og hav en dejlig dag.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *