Den 22.2.2020 :-)

Den 22. 02.2020 

Som I kan se så endnu en dag med mange to taller så virkelig fokus på balance og samtidig godt med tempo.

22 er blød og blid balancetal, et engletal med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre og samtidig så kan det give kunstneriske og kreative impulser. Da der er så meget fokus på andre, så er det vigtigt at give til dem der er åbne for forandring, da vi kan miste for meget energi ved at give til de forkerte, så vær obs der.

I forhold til februar måned så har vi en hurtig, tempofyldt energi, det går bare derud af og her er det vigtigt at lede energien mod glæde og flow, i retning af det der løfter os og undgå det som skaber stress, kører energien i bund. Tag styring i energien den er meget vital og stærk og kan give god succes. En rigtig solenergi.

I forhold til Fiskens tegn så har vi en meget stærk og kraftfuld marsenergi, arbejdsom af natur, men også en energi der kan gøre os indadvendte, give lyst til at være alene eller arbejde alene med det som betyder noget for os. Det er en energi der kan udfordre, sørg for at komme af med energien på konstruktiv vis, så du undgår ophobning.

Overordnet så er dagen temmelig hurtig, så brug din power, men følg også glæden, det der føles godt for dig, gør det der skal til.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *