Marts måned 2020 :-)

Marts måned 2020:-)

Vi er gået ind i Marts måned og det betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker, den udadrettede energi. Så er du født den 30, juni så læs under 30 og er du født den 27 december så læs under 27 i teksten.

Marts er en målrettet energi, lysten til at sætte sig nye mål vågner i takt med foråret, der kommer fokus på detaljerne, på de små ting og ens overblik vokser i takt med lyset. Indre erkendelser og visdom kommer frem og blander sig med viden vi har lært, forenes for at gøre det brugbart. Fokus er også på det nære og ens nærmeste og på at beskytte det som er vigtigt.

Husk også at læse under det tidligere hjertebillede ud fra fiskens tegn, den indre påvirkning som stadig er i fuld gang de næste tre ugers tid ca.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, da det er månedsenergien ud fra vores personlige tal.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned så åbner energien sig fuldstændig, den bliver grænseløs og uden bremser, stopklodser og barrierer, det betyder at det kræver mere at holde sig samlet fordi at den uden lederskab spreder sin energi i alt for mange retninger og det kan være sværere at sige til og fra, mærke grænser. Så meget desto vigtigere er det at gå efter det bedste og mest optimale, netop tage lederskab og lade alt andet passere og husk også at bede den guddommelige kraft og dine engle om beskyttelse, da energien er så åben Til gengæld rummer den alle muligheder, her åbner alting sig så ønsker du at nå stjernerne og realisere drømme, er der godt stof til dette her. Husk at energien følger dit fokus 

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved eller turde gå imod strømmen og gå indad, ind i dit eget lys og løse udfordringer indefra. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din styrke til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk 

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en rigtig solenergi. Der er meget tempo på, så her skal du virkelig tage styring i energien og lede den mod glæden og flowet, det som løfter din energi og undgå det som skaber stress og kører den i bund. Der kan være meget succes at hente i denne energi, når du går efter at være en sol og en god leder for andre eller din omverden generelt, men husk også prioriterer det som du brænder for og del det ud til andre. Husk at tage lederskab i denne energi for ellers kan den nemt komme til at føles som lidt af en rutsjebane 

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser. F.eks hvis du er med til at åbne og bane vejen for nye områder, og muligheder, nye veje og ideer, hvor du hjælper og inspirerer eller rådgiver andre. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for dette og lidt bevidst. Tallet kaldes også at gå i englenes fodspor, fordi at de her ofte går foran og baner vejen for dig,fjerner blokeringer og tager en del af arbejdet på sig, hvis du altså beder dem om det, giver dem frie hænder. 

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, det betyder også at den er perfektionistisk og fokuserer rigtig meget på de små ting, at de også skal være i orden. Energien har sans for enkelthed. Denne energi arbejder bedst i nuet og bevæger sig gradvist fremad, et skridt ad gangen, det er bedst at undgå at forcere tingene, have for travlt for så vil energien bremse dig yderligere og klart bede dig sætte tempoet ned. En grundig energi der hellere øver sig en gang for meget end for lidt, fundamentet skal være i orden, den trives bedst når alle brikker er vendt og alt er nøje gennemtænkt 

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og undgå flere af de uønskede. Og sørg også for gode energier omkring dig 

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for indefra, lyst og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller områder hvor du skal dele ud af dig selv. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Fordi der er er en del tempo på så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv, pauserne skal vælges til. Så husk at komme ud i naturen, solen. lav yoga eller andet der beroliger sindet 

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned så går du ind i en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, derfor skal du også tænke mere over hvad du siger og hvilken energi du lægger bag dine ord. Energien er stærkt sensitiv, du opfanger omgivelsernes energier og tager det ind i dit system mere eller mindre bevidst og det kræver at du får transformeret energien, renset den og sendt videre. Og det er vigtigt at få nulstillet energien indimellem, da det ikke er meningen du skal gå rundt med andres i længere tid i dit system. Rens energien ved alenetid, ved at komme ud i naturen, ved meditation eller yoga. Husk humor for at frigøre energi 

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme mønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer eller arbejdsområder du har i dit liv. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem. Gør noget andet end du plejer, giv slip på nogle af dine pligter for en tid. Find tilliden til at når noget gammelt slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt og bedre. Og hav tillid til at der er en mening med livet, find den røde tråd og overgiv dig til dit højere selv, dine engle og lad dem guide dig, stol på at alt er som det skal være. Lad din intuition får første prioritet, følg den hvor mærkelig den end virker 

Kh Silicia  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *