Den 26 og 27. februar 2020

Den 26. og 27. februar 2020 

Den 26. februar 2020

26 er en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, grænser og bremser. Sensitiviteten er stærk, så vi mærker nemt omgivelsernes energier og tager det ind i systemet og det kræver alenetid, så vi kan blive nulstillet igen.

I forhold til februar så er energien aktiv og der kan være rigtig mange bolde i luften. Der er også stor fokus på kommunikation via ord, det kan være det vi har på hjerte vi ønsker at nå ud til andre med. En energi hvor vi selv skal sørge for at geare ned, holde pause, da energien ellers holder os non stop igang.

I forhold til fiskens tegn så har vi en blød og blid engleenergi, en balanceenergi med en stærk indfølingsevne og meget hjerte i forhold til andre levende væsener. Her er det vigtigt at give til de mennesker der giver noget tilbage, så ligevægten er på plads. Energien er udpræget kreativ og kunstnerisk.

Overordnet så er der power på, en energi hvor vi arbejder godt alene, men den kan også gøre os indadvendte i vores fokus.

Den 27. februar 2020

27 er både stærk og powerfuld og følsom, indadvendt og intuitiv, så der er lidt af hvert til stede her. Det er en handlekraftig energi der følger sit eget, arbejder godt alene, men også søger de veje der giver den største lærdom. Ofte så arbejdes der også meget i det indre med at frigøre og rydde op, finde ind i sit eget lys og sin egen kraft.

I forhold til februar så har vi en forstærket kommunikationsenergi, meget sensitiv af natur og så lægger energien et ekstra plus på alle sanser, forstærker vores antenner så vi også her opfanger andre menneskers energier. Igen er det vigtigt med alenetid, da vi er meget påvirkelige i denne energi og har behov for at rense og nulstille os. Vær også obs på måden der kommunikeres på og hvilken energi der lægges bag. Husk også humor til at mestre denne energi.

I forhold til fiskens tegn så har vi en aktiv kommunikationsenergi, god til samspillet med andre, god til at tale med mennesker, så derfor rummer den stærke terapeutiske evner. Den er også ofte en mester i at udtrykke sig på skrift, det kan være alt lige fra inspireret viden til at skrive sange. Da den er aktiv skal vi selv huske på en pause ind imellem.

Overordnet så har vi et stærkt engletal med fokus på lederskab, en energi der i samspil med englene hjælper andre levende væsener fremad.

kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *