Den 12. Marts 2020 :-)

Den 12. Marts 2020
12 holder os i nuet og siger at vi skal bevæge os fremad, et skridt ad gangen og der skal være tid til at få alle detaljer med, også kroppen og det enkle liv. Den er ret perfektionistisk. Og så er der alligevel så meget fart på, fordi at energien i forhold til Marts ruller derud af og for at undgå at det føles som en rustjebane, er det vigtigt at gå efter glæden, det der løfter og undgå stress, det der kører energien i bund. Du kan ikke stoppe denne energi, men du kan styre retningen mod det positive. I forhold til Fisken så er energien pivåben, uden grænser, bremser og stopklodser, fokus er på muligheder. Så en dag med temmelig modsat rettede energier, hvilket kan betyde at det også er lidt af en arbejdsdag
Personligt er jeg selv i en energi der hedder 16 her i marts måned og fokus er på at slippe det gamle for at skabe plads til noget nyt og det er også en energi der holder lidt igen, for selvom der er masser af aktivitet, så skal det foregå et skridt ad gangen. I 16 så er den indre tillid vigtig, for her tager guides og engle helst fuldstændig over og vi skal bare følge det vi får at vide, de tegn vi får. I sådan en giv slip periode kan det være svært at vide hvilken retning vi skal svømme så jeg er meget obs på de indre tegn jeg får og taler meget med mine engle. Også fordi at jeg så gerne vil tage min business op til næste niveau og godt ved at når Vædderen kommer her omkring den 20. Marts, så er der fuld skrue på for os alle sammen.
Eftersom at jeg i mit fødselshoroskop har 5 planeter der går retrograd, altså vender indad i energien, så skal alt komme indefra og ud, bygge sig op indefra og det er en anden tilgang end så mange. Min hjemmeside har jeg selv lavet, den er noget amatøragtig, men den er min og det er den indtil jeg kan mærke at nu er tiden klar til en ny. Det må også komme indefra.
De beskeder jeg får er at alt er godt, alt ordner sig, alt er som det skal være. I nat vågnede jeg op med denne sang i hovedet og det er jo bare super fantastisk. Rart at de passer på mig. Det skal siges at den første linje i sangen i mit hoved lød sådan her: Men nu får I den også.
Hav en dejlig dag i blæsevejret, tag det roligt. vær glad og fokuser på muligheder.
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *