Den 15. Marts 2020 <3

Den 15. Marts 2020
15 er en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk så en dag hvor du skal være obs på hvordan du kommunikerer, men også på at energien er ekstra sensitiv. Her tager du nemt andre mennesker og deres energier ind i systemet for transformation, så husk at rense og nulstille dig selv så du ikke bærer rundt på noget der ikke er dit. Humor fungerer godt i denne energi og brug naturen, syng, dans, brug dine sanser til nydelse, glæde og forvandling.
Udover dette så er der fokus på forandring, nye veje, nye ideer, at gøre noget andet. Energien er også kreativ, men det er vigtigt at gå efter det positive, konstruktive skift. Der er også fokus på balance i det indre og ydre, din indre balance skal være på plads, når du skal bruge din indfølingsevne til at glæde andre. Så kan du give og rumme.

En af morgenens sange var denne her, et kollektivt budskab til os alle

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *