Den 18. Marts 2020 :-)

Den 18. Marts 2020 

På en måde så symboliserer 18 meget godt den periode vi er i for 18 er en energi der handler om at bryde komfortzonen, gå imod strømmen, følge sit eget og det er jo også det som vi skal gøre i denne tid. 18 er en arbejdsenergi og en energi bombe så derfor er den også velegnet til at komme i bund, få ryddet op og klaret de opgaver der venter, så bliver energien også brugt konstruktivt. I 18 bliver behovet for at være alene, lade op i eget selskab større og det kan også være en energi hvor vi går ind i os selv. Ellers kræver i dag at vi netop giver slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, lytter til vores intuition, lige meget hvor ulogisk den umiddelbart kan lyde. Der vil også være god aktivitet i energien, god fokus på kommunikation og så lidt med at vi holdes i nuet, men med en følelses af at der ligger en masse aktivitet lige om hjørnet for det gør der for en del af os, det kommer lidt an på hvad dag du er født.

Hav en dejlig dag

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *