Den 17. Marts 2020 :-)

Den 17. Marts 2020 

17 er en meget åben og grænseløs energi, uden bremser og grænser, men med rigtig mange muligheder. Den er temmelig sensitiv, men også en skøn energi hvis vi kan rumme at den er så åben. I forhold til måneds energien er sensitiviteten dog øget ekstra meget, sanserne er virkelig åbne og omgivelsernes energier ryger nemt lige ind i vores system. Fokus er på balance og indfølingsevnen er virkelig stærk, selvom vi er på vej ind i et skift med noget mere ro på for denne dagsenergi i hvert fald, Så i forhold til Fisken er der tempo på, men Vædderen som er på vej, siger ro på i forhold til i dag.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *