Den 26 og 27 Marts :-)

Den 27. Marts 2020 

I går var en meget åben og på mange måder sensitiv energi der var mest gearet til at holde os i nuet, være til stede og tage et skridt ad gangen. Der var meget omsorgsenergi til stede, men også en energi hvor vi skulle være ekstra obs på vores kommunikation.

I dag den 27 har vi jo for det første en arbejdsenergi, fokus er på at arbejde intuitivt, gå indad, stå stærkt i os selv, være alene og samtidig så er energien meget intuitiv i forhold til vores medmennesker og det er vigtigt at lytte til. Det er også en energi hvor vores guides ønsker at tage over og vi skal bare lytte til hvad de sender os af tegn og følge dem og senere så vil vi finde ud af hvorfor. Og ja det kræver en del tillid, især hvis det er kaos eller uro omkring os, men det betaler sig, Overordnet en dag med meget aktivitet og der kan være mange bolde i luften.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *