Den 28 og 29. Marts 2020

Den 29. Marts 2020 

Så varer det ikke længe før en ny månedsenergi er i spil, det er der garanteret nogle der glæder sig til, for energierne er temmelig intense i øjeblikket, fordi at perioden fra den 21 til 31 marts giver os dobbelte energier, både måneds og stjernetegnsenergien ligger i det samme grundtal som f.eks i dag hvor grundtallet for begge dele er 9.
Så vi ligger i rigtig stærke energier i dag, powerfulde, men ikke nødvendigvis udadvendte, nitaller er mere til at gå i hi, vende sig indad, men samtidig også arbejdstal, så det kan sagtens betyde at der er arbejdsopgaver der står i kø for at blive udført,enten i det ydre eller indre. Det kan desuden også være en dag hvor vi er mest alene og generelt kan der være fokus på balance, at holde balancen i så stærke energier. Respekter energien, lad være med at kæmpe imod, for så skal du nok komme på overarbejde.

Dagen i går var på mange måder modsat, meget mere udadvendt, grænseløs, uden stopklodser og bremser, så der var fokus på muligheder, men det kunne også føles som om at energien var sværere at styre, da den nemt spredte sig ud i alle retninger og der måtte vi bare give slip og have tillid til at tingene faldt på plads, ingen kontrol overhovedet, det blev styret oppefra og vi håndterede det bedst ved at lade intuitionen få førsteprioritet.

Hav en dejlig dag 

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *