Den 30 og 31. Marts 2020 :-)

Den 30 og 31. Marts 2020 

30 som vi har idag giver en meget målrettet energi, god til detaljer, overblik, struktur og system, men når vi ser den i samspil med måneds og stjernetegnsenergien, så vil der garanteret være fart over feltet, det går bare derud af og det er vigtigt at fokusere på glæde og flow, på det der løfter og undgå stress. Samtidig så er der også en kompromisløs energi i spil, en energi der går efter det bedste og mest optimale i alt hvad der fokuseres på. Sørg for at holde balancen undervejs

31 som vi har i morgen har fokus på målrettet forandring, at gå nye veje, følge nye ideer og muligheder. Energien er selvstændig, uafhængig og frihedselskende, men også en energi hvor det er vigtigt at gå efter de positive, fremadrettede forandringer. I samspil med måneds og stjernetegnsenergien så har vi et skønt engletal i spil, et tal der handler om at hjælpe andre fremad, meget gerne med englenes hjælp og fokus er på at rådgive og inspirere. Der er også meget blide energier i spil med en god indfølingsevne, hvor balance i det indre og ydre er nødvendig.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *