Den 5. og 6. april 2020 :-)

Den 5. og 6. April 2020 

I går var en aktiv, urolig dag, hvor der kunne være mange bolde i luften og stor fokus på kommunikation. Samtidig så var der fokus på forandring, at gå nye veje, men også lyst til frihed og luft under vingerne. De målrettede energier med perfektionisme og fokus på detaljer, var også i spil.

I dag har vi så den 6 som af natur er rummelig og omsorgsfuld, med hjerte for andre, sanserne er aktive og stærke, det samme gælder healingsenergien. Der kan også være ganske mange bolde i luften i dag og fokus på at kommunikere sit eget ud, men samtidig så har vi en blidengleenergi i spil, meget kreativ og med en stærk indfølingsevne i forhold til andre mennesker. Der kan godt være et indadvendt fokus også, der er indre arbejde der skal gøres og det gøres bedst alene.

Hav en dejlig dag 

Kh Silicia

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *