Den 7. April 2020 :-)

Hejsa  den 7. April 2020

7 er en intuitiv, åben og følsom energi, med stor fokus på trivsel, udvikling og vækst, på det positive, så der er det bedst at undgå for mange dårlige nyheder eller andet som alligevel ikke kan bruges konstruktivt og istedet fokusere på der hvor vi kan gøre noget godt.
Da antenner og sanser i dag også er ekstra stærke så reagerer vi meget på andre mennesker og energier omkring os, vi tager energierne ind og det kan vi bruge rigtig konstruktivt, vi skal bare sørge for at få dem ud af systemet igen, gerne ved at være alene eller i naturen. Det er også en rigtig god dag at tale med andre, der er god balance i kommunikation, vi ved når vi skal lytte og når vi skal snakke. I øvrigt også en god dag at kommunikere på skrift. Overordnet gode engleenergier i spil.

Hav en dejlig dag <3

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *