Den 18. og 19. April 2020 :-)

Den 18. og 19. April 2020 

Vi går ind i Tyrens tegn den 21. April, så nu er den rigtig tæt på og mærkes af mange af os nu, jeg skriver selvfølgelig nærmere om det den 21, men både Maj og Juni bliver ret intense perioder. Foreløbig i dag.

18 er en stærk og powerfuld marsenergi, arbejdsom af natur, arbejder godt alene, en energi der følger sit eget og gerne går imod strømmen. Der kan være temperament i energien og det kan typisk være en dag hvor vi vælger noget tid i vores eget selskab, da man i 18 energien lader bedst op ved at være alene. 18 er en energi beholder og dem som har den med sig, arbejder altid en del, hvilket er godt for ellers kan energien hobes op. En god oprydsningsdag.

I forhold til april måned så har vi en meget åben og grænseløs energi med fokus på muligheder, også en ret sensitiv energi og i forhold til Vædderens periode som stadig er her så er energien åben og intuitiv med fokus på andre, dog er denne energi på vej væk og Tyrens tegn på vej ind. Generelt både meget power og meget sensitivitet.

19. April 2020

19 er stærk og powerfuld, direkte i væremåde og udtryk, kalder en spade for en spade og så er den perfektionistisk af natur og undgår så vidt muligt kompromisser og halve løsninger. Den har god handlekraft og meget integritet.

I forhold til april måned så har vi en stærk marsenergi med fokus på at gå indad, finde sin kraft, finde sit lys i det indre. En energi hvor vi ofte arbejder alene og er på arbejde i det indre eller ydre. Hav respekt for energien, lad være med at begynde at kæmpe i den. I forhold til Vædderen så er energien åben og grænseløs, uden stopklodser og bremser og Tyrens tegn som er tæt på accellerer tempoet i det indre, tempo på følelser og tanker, undgå stress.

Hav en dejlig weekend 

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *