Den 16. April 2020

Den 16. April 2020  

16 handler om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, så det kan give noget udrensning. 16 er også meget intuitiv, men på den der pudsige måde at man skal handle før man ved hvofor, det vil sige at hvis din intuition siger drej til højre så gør det, senere finder du nok ud af hvorfor. At lytte kan spare os for temmelig meget besvær.

Ellers så har vi også meget sensitive energier i spil i dag, energier der gør at vi mærker stemninger og andres energier tydeligt, vores sanser er generelt også ekstra aktive, så en god dag at have fokus på natur, musik, mad eller andet der vedrører sanser. Undgå negativ kommunikation. Der er også en vis aktivitets energi i spil i dag, en energi der kan give flere bolde i luften og en energi der kan være en god hjælper i dialogen med andre. Overordnet engleenergi i spil, med fokus på at hjælpe andre fremad ved hjælp af rådgivning eller inspiration

Hav en dejlig dag 

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *