Den 23. April 2020 :-)

Den 23. April 2020

Vi er nu rigtig godt landet i Tyrens tegn, den mest sansestærke energi på året, hvilket jo tydeligt ses udenfor. En rigtig god periode til at få jordforbindelse, gå med bare tær og i det hele taget forbinde os til jorden og dens energi.
Noget andet er at Tyrens periode også er god til at manifestere i, for selvom vi bruger universet når vi skal manifestere, så er det jo jorden der skal manifestere vores ønsker til os i den fysiske verden. Jeg snakker tit med jordens engel og forbinder mig både med universets lys og jordens kraft.

23 er en aktiv energi med fokus på samspillet i forhold til kommunikation med andre, den har stærke terapeutiske evner og ved hvornår den skal tale og hvornår den skal lytte. Den kan være god til at formulere sig på skrift, da den har sans for detaljer.
I forhold til månedens energi så handler det om kreativitet, at gå nye veje, gøre noget på en anden måde, skabe forandring. Her der det vigtigt at gå efter de positive fremadrettede forandringer. I forhold til Tyrens tegn er der endnu mere aktivitet over og der kan være temmelig mange bolde i luften, og selvom 23 er meget til kommunikation i samspillet med andre så er der også en energi i spil som meget gerne vil kommunikere sit eget ud. Overordnet så er der power på og en energi hvor vi på den ene side kan lide at kommunikere og på den anden side også vil elske aktiviteter i eget selskab.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *