Den 24, 25 og 26 April :-)

Dagsenergier for i går og i dag og i morgen

Den 24. April 🙂

24 var en kærlig, rummelig og omsorgsfuld energi med fokus på andre. Sanserne var aktive og stærke og der kunne være gode healingsenergier i spil. Der var stor fokus på kommunikation via ord og så var sensitiviteten øget, så vi opfangede andre menneskers og omgivelsernes energier, hvilket også gav behov for alene tid for at nulstille os igen.

Den 25. April

25 er åben og intuitiv og der er speciel fokus på at bruge ens intuition i forhold til andre mennesker. Det handler om trivsel, udvikling og vækst i denne energi, det positive vægtes højest og negativitet minimeres så vidt muligt.

I forhold til april måned så har vi en temmelig sensitiv energi, sanser og antenner er udvidede og vi reagerer på diverse påvirkninger udefra. Det kan give behov for at rense vores energi, da det der kommer ind skal ud igen.
I forhold til Tyrens periode så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, lad det ske. Følg din intuition lige meget hvad der sker, også selvom du ikke ved hvorfor du skal sige og gøre noget bestemt. Overordnet så handler det om forandring i dag.

Den 26. April

26 er en meget åben og grænseløs energi med fokus på andre, en energi hvor vi meget nemt flyder ind i andre og mærker deres energier lige så meget som vores egne. Det kan øge behovet for alenetid, så vi kan få fokus på os selv igen. Det kan være mere udfordrende at sætte grænser i denne energi, men den kan være god til at se muligheder og har en tendens til at sprede sig i mange retninger, så her er det vigtigt at vælge de mest optimale.

I forhold til månedsenergien så er der fokus på at give slip, rense ud, det gamle skal ud for at det nye kan komme til. Intuitionen er stærk, her ønsker dine guides at tage over og guide dig, du skal bare lytte og handle på det de fortæller dig, senere finder du ud af hvorfor. I forhold til Tyrens tegn så er energien i det indre meget åben og grænseløs, uden stopklodser, bremser og grænser, hvilket både øger sensitivitet og muligheder, sårbarheden kan også blive større. Det er vigtigt at tage styring i denne energi og lede den mod det allerbedste. Overordnet så er energien ret sensitiv så tag højde for dette.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.