Den 11. Maj 2020 :-)

Den 11. Maj 2020 

Sidste chance

Her på denne smukke 11 dag, så har jeg belsuttet at jeg nu stopper med at lave tilbud (1750)på den fulde analyse, den fulde navneændring, så fra den 14. så er det til fuld pris igen. Så har du længe overvejet om det er noget for dig og ønsker at få det til en lidt billigere penge så er tiden til det nu. I den fulde analyse så ser jeg på hvilke forandringer der vil være hensigtigsmæssige og som du samtidig er klar til at ændre på i dine navne, nogle har måske bare brug for at få et navn mere ind, mens andre har bedst af at få nogle flere forandringer. Der følger selvfølgelig grundig vejledning med undervejs og desuden er fuld tolkning på to timer, hvor jeg der har lavet din personlige sjælsstjerne (den stjerne hvor jeg sammensætter planeterne fra dit horoskop, med dine navne og tal).
Du får selvfølgelig en masse at vide om samspillet imellem dine planeter og navne, dit stjernetegn, hvilken energi du har i din sjælskerne, på din livsvejsenergi og i din opgave og udviklingsenergi. Så tag chancen og lær en masse om dig selv og få hjælp til konstruktive forandringer i dit liv 

Send mig en privat besked for mere uddybelse.

Den 11. Maj 

11 er et stærkt engletal og faktisk så har vi tra gange 11 i dag, fordi at udover at vi har den 11. maj så har vi også 11 i forhold til både Månedsenergien og i forhold til Tyrens tegn så en god dag med noget ekstra fokus på dette. 11 er et tal som betyder at englene rykker tættere på og ønsker at øge samarbejdet men også at øge den hjælp som de kan tilbyde. Det kan f.eks være at hjælpe dig med at hjælpe andre fremad, give dig ideer, fjerne hindringer på din vej, du skal bare give dem lov. Og det gælder både i forhold til den ydre verden og andre mennesker, men også i forhold til det der er fokus på i din indre verden. Overordnet så er der fokus på forandring, nye veje og ideer, så brug dagen godt, husk at energien følger dit fokus og brug også dagen til at øge din englekontakt, bede om hjælp og vejledning og åbne dig mere for de gode engles tilstedeværelse. Husk at de har brug for din tilladelse til at hjælpe. Hav en rigtig dejlig dag.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.