Den 9. og 10. Maj 2020

Efter at have haft nogle udfordringer med min hjemmeside, er den nu oppe at køre igen, det gælder også min kontakt side, så er du interesseret i det jeg kan tilbyde så skriv til mig der.

Den 9. og 10. Maj 2020 🙂 del gerne

Den 9. Maj

9 er en stærk og arbejdsom marsenergi, den kan vende indad for at rydde op og rejse i det indre og den kan vende udad for at arbejde igennem eller søge udfordringer. Det er en af de stærkeste energier der findes og skal behandles med respekt, den er ret maskulin i sin energi og kræver god afbalancering med feminin energi. Jeg bruger gerne månesten til det formå.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn, så har vi endnu mere Marsenergi, så der er godt gang i arbejdet både i det indre og ydre, der ryddes op, arbejdes igennem og gammelt karma kan slippes når fokus er på dette eller der kan laves mere, hvis vi kæmper imod energien. Det er en energi der kan give et stærkt behov for at være alene, så at have en hule er en rigtig god ting, men ellers er naturen også meget velegnet til at restituere sig selv. Virkelig kraftfuld energi.

Den 10. Maj

10 er en hurtig energi, den ruller derud af og kan være en af de gladeste energier der findes, men den kan kræve noget styring, den skal ledes mod flow og glæde, mod det der løfter og stress og negativitet skal undgås så vidt muligt, for ellers kan det hurtigt opleves som at køre i rutsjebane, op og ned eller lige så hurtigt energien kan løfte os, lige så hurtigt kan den også køre os i bund, så vær bevidst om dine valgt. tempoet kan ikke stoppes, men retningen kan styres.
I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så er der endnu mere tempo på, det går altså bare derud af. Personligt vil jeg undgå stimulanser, f.eks for meget sukker i denne energi, alt der kan øge tempoet og rutsjebanen, her blodsukkeret. Og undgå alt der stresser, beslut dig for at det skal være en søndag i glædens tegn og giv plads til flowet i dit liv. En rigtigt succes og solenergi.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.