Den 13. Maj 2020 :-) sidste chance

Den 13. Maj 2020 🙂 del gerne

Så er det sidste dag hvor den fulde analyse fås til 1750 kr og efter en rolig dag i går, så er der igen fart over feltet i energien i dag.

Til den fulde analyse skal jeg bruge

Fulde navn, gerne nuværende og tidligere
Fødselsdag
Fødeby hvis muligt
Fødselstidspunkt hvis muligt
Forældres fødselsdag og gerne navn hvis muligt

Tlf nr og e-mail adresse.

Nogle gange beder jeg om nogle ekstra oplysninger, men dette her er det grundlæggende og så kan jeg komme i gang med at tjekke op på dine navne i forhold til dit horoskop, se hvilken energi du har med dig, få puslespillet til at gå op 

Beløbet kan overføres via mobile pay til 479405

Glæder mig til at se på dit  

13 er kreativ og utraditionel af natur, den er sin egen, selvstændig og frihedselskende og har det bedst med luft under vingerne, at kunne bestemme selv. Så det kan godt kræve noget diplomatisk sans at håndtere mennesker der har denne energi med sig  du må endelig ikke lyde som om du giver ordrer.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så har vi stor fokus på forandring, at gå nye veje, følge nye ideer og det er vigtigt at gå efter de positive fremadrettede, da energien følger dit fokus, så her hjælper det altså ikke at blive ved med at holde fast i det som har haft sin tid, der skal nye bolder på suppen, det er tid for nye tiltag. En kreativ og frihedselskende energi der dog også godt kan finde på at vende op og ned på tingene, så hav god respekt for den. Målrettet forandring er en rigtig god ting her. Overordnet så er energien åben, grænseløs, med fokus på muligheder, men uden stopklodser, bremser og grænser.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.