Den 14. og 15. Maj 2020 :-)

Den 14. og 15. Maj 2020 

14. Maj

14 er aktiv af natur og kan give rigtig mange bolde i luften, der skal ske noget. Den har også stor fokus på kommunikation, det kan være både direkte og på skrift.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så har vi mere aktivitetsenergi, her er det vigtigt at vi sætter tid af til pauser, for energien gør det ikke af sig selv, det kan også være nødvendig at geare ned og fokusere på mere afslappende aktiviteter. Og ja så handler det om kommunikation via ord, at sætte ord på det vi kan, ved og har på hjerte, det som vi ønsker at give videre til andre, lære fra os. Generelt er der temmelig meget tempo på dagen, så den kan hurtigt føles som lidt af en rutsjebane så vær obs på at følge glæden, tag styring mod det der løfter og undgå stress.

15. Maj

15 er en forstærket kommunikationsenergi og meget sensitiv af natur, det vil sige at alle sanser og antenner får et ekstra plus på, så vi kommunikerer både med ord og sanser.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så har vi mere sanse energi, vi skal være obs på at energien er meget åben og uden filter, så alle mulige energier fra vores omgivelser, stemninger, mennesker ryger nemt ind i vores system. Det er vigtigt at få transformeret det der kommer ind, mørke til lys, negativt til positivt, tungt til let hvis det er den slags og undgå at andres energier bliver hængende i vores system. Rens gerne energien ved at være alene, visualisere hvidt lys igennem os, tage et bad, komme ud i naturen. Hvis energien ophober sig for længe i vores system, så kan den påvirke vores psyke til at være mere svingene eller øge temperament. En stærk energi hvor vi nemt aflæser omgivelsernes energier og dermed kan handle konstruktivt derefter, vi kan også meget nemt mærke hvordan andre har det og dermed hjælpe dem bedre.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.