Den 19 og 20. Maj 2020 :-)

Den 19. og 20. Maj 2020 

19 Maj

19 er stærk og powerfuld af natur, lige ud af posen, kompromisløs og går altid efter det bedste. Den rummer god integritet og jegstyrke, god handlekraft.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn (som slutter lige om hjørnet) så har vi en hurtig energi, det går bare derud af og fokus er på glæde og flow, det der løfter. En energi hvor det helt klart er bedst at følge den opadgående spiral, tempoet kan ikke stoppes, men retningen kan styres. Undgå stress, det som kører energien ind i en nedadgående spiral og fokuser på balance i det ydre og indre.

20 er blød og blid, en rigtig balanceenergi både udadtil og indadtil og så har den er stærk indfølingsevne i forhold til andre. og rummer meget glæde, dog er den ikke god til ekstremer.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn (dog påvirker tvillingen som er lige om hjørnet rigtig meget)så har vi nogle stærke engletal i spil med fokus på at hjælpe andre fremad via rådgivning, inspiration mm. Det er også tal hvor englene rykker rigtig tæt på og gerne vil hjælpe, deltage og være med i alt hvad vi gør, så brug dem. Overordnet er der fokus på forandring, nye ideer og tiltag.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.