Den 25. og 26. Maj 2020 :-)

Den 25. og 26. Maj 2020 

25 er en intuitiv energi, især i forhold til andre mennesker og så har den stor fokus på trivsel, udvikling og vækst, det positive prioriteres.
I forhold til Maj måned så har vi endnu en intuitiv energi hvor der ofte også skal slippes noget gammelt for at skabes plads til noget nyt. Her gælder det at det er vigtigt at overgive sig til de impulser der kommer, finde den indre tillid frem, da det som oftest først er senere der kommer svar på hvorfor der lige skulle handles i en bestemt retning.
I forhold til Tvillingens tegn så er energien meget åben og grænseløs, uden stopklodser og grænser, meget åben indadtil og ekstra sensitiv, men også med fokus på muligheder. En temmelig letpåvirkelig energi i dag som kræver ro og alenetid ind imellem.

26 er en meget åben og grænseløs energi, der oftest har meget fokus på andre mennesker og det er også der energien ofte mærkes. Det kan være at andre mennesker mærkes mere end os selv. Selvom der er muligheder i energien, så er der også yderst sensitiv og kan kræve noget ekstra at rumme.
I forhold til Maj måned så er energien også pivåben, fuld af muligheder, men uden stopklodser, grænser og bremser, fokus på muligheder og det er vigtigt at gå efter det bedste.
I forhold til Tvillingens tegn så har vi en arbejdsenergi, en energi der kræver at vi tør stå stærkt i os selv, da det ofte er en energi som vi står alene i. Her skal der ydes en indsats, så en god ide at give den fuld skrue.

Kh Silicia <3.

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.