Den 27. og 28. Maj 2020

Den 27. og 28. Maj 2020 

Den 27. Maj er det man primært kan kalde en arbejdsenergi. 27 er på en gang stærk og handlekraftig og følsom, indadvendt og intuitiv. Det er også en enspænder energi, her er der måske mest lyst til at være i sit eget selskab, den er ikke så social anlagt.
I forhold til Maj måned så har vi en arbejdsenergi, her er der meget energi i spil som helst skal bruges, da den ellers hober sig op, så er der løse ender, ufærdige projekter, trænger huset til en omgang eller vinduerne skal pudses, så gør det endelig i dag, det er bedre end at være frustreret, deprimeret og begynde at kæmpe, hvis energien bruges forkert.

I forhold til Tvillingens tegn så har vi endnu en stærk power energi, kompromisløs af natur, lige ud af posen, kalder en spade for en spade og så også perfektionistisk, en lederenergi der altid går efter det bedste.
Overordnet en del tempo på, så brug energien på glæde og flow, undgå stress og for meget rutsjebaneenergi.

Den 28. Maj er åben af natur med stor fokus på samspillet med andre mennesker og så har den gode lederegenskaber i sig, da også den går efter det bedste. Det er en energi der er åben for muligheder og det med grænser kan være lidt sværere, så her er det vigtigt at gå efter det bedste.
I forhold til Maj måneds energi så er energien hurtig, det går bare derud af og det er vigtigt at gå efter glæden, undgå stress, følge flowet, gå efter det der løfter og undgå det som kører energien i bund.
I forhold til Tvillingens tegn så har vi et stærkt engletal med fokus på at hjælpe andre mennesker fremad og her rykker englene tættere på og ønsker at øge samarbejdet endnu mere hvis muligt. Her kan det handle om at vejlede og/eller inspirere andre. Overordnet så er energien målrettet med fokus på detaljer.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.