Krebsens tegn 2020 :-)

Så nåede vi til Krebsens tegn og dermed er det slut for endnu en periode med dobbelte energier, det bliver rart med lidt mere ro på eller bare et skift i sig selv virker altid forløsende. Husk nu at det tidligere hjertebillede for juni måned jo stadig er i spil, så hold dig også orienteret jævnligt om Juni måneds energi

Krebsens tegn 21/6 – 2020 til og med 22/7 – 2020 – del gerne

Så nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter.

Krebsens tegn er astrologisk et vandtegn, det vil sige at det har fokus på følelsernes område. Krebsen er meget givende af natur, men kan have sværere ved at modtage, da det kræver åbenhed, hvilket samtidig også giver sårbarhed. Så Krebsen har et skjold omkring sig. At turde være sårbar, kræver at vi har lært at føle tillid og lært at tage vare på os selv, lært at beskytte os.

Indenfor sjælens numerologi er Krebsen et psykisk tegn, et sjælstegn hvilken igen betyder at der er igen fokus på følelser og psyke, på at finde balancen i forhold til at give og modtage. Der er stor omsorg i tegnet og det er også meget moderligt, rummende og givende, der er plads til andres følelser og problemer i tegnet, energien er lydhør for hvad der er behov for at få sagt, udtrykt. hvilke følelser der er brug for at få givet slip på, åbnet for. En hjertevarm energi der giver meget til andre, men er reserveret omkring sit eget og nogle krebse har kun få mennesker tæt på.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Så er du f.eks født den 30. November så læs under tallet 30 og er du født den 25 april så læs under tallet 25.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på om du står fast, blive udfordret til at stå alene for at finde dine ben. Hente din energi hjem til dig selv. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Find dit indre lys og din uendelige indre kraft. Få afsluttet det som er nødvendigt. Ryd op i det ydre og indre. Du vil lære meget.

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så kommer der tempo på, energien ruller derud af og der er stort fokus på glæde og flow. Det er dog vigtigt at have energien i snor, være opmærksom, da den godt kan løbe af med en og har den først overtaget styringen, så kan du føle det som om du er er i en rutsjebane, så går det meget op og ned, især følelsesmæssigt. Så tag styringen i den bestem retningen, og undgå nedturene, lad dig løfte, skab flow, lad glæden få første prioritet, hvor den end er i dit liv. Husk at undgå stress. Energien er meget vital og dynamisk og også med en god portion jegstyrke. Så øv dig i at skabe flow og succes, nyd vitaliteten og bevar din centrering.

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så går du ind i det stærke, engletal som retter fokus på din vej og dit livsformål. Dine evner som vejleder eller vejviser aktiveres endnu mere, du går foran og hjælper andre fremad og de nye områder som du er med til at åbne for vil du arbejde dybere på nu, være en leder for. Det kan være enten som rådgiver eller ved at åbne for nye veje og ideer, vække inspiration Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, for ellers er det måske på tide at korrigere din kurs. Husk også at der er god kontakt opad til dine engle, ekstra hjælp at hente, da dine engle går foran og baner vejen for dig, hjælper dig fremad.Og de vil meget gerne tage del i alt hvad du har fokus på, arbejde og privat.

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne. Så prøver du at nå en masse på en gang så vil du mærke at du skal tage det mere roligt og tage et skridt ad gangen, glemmer du dette vil du blive bremset og bedt om at være tilstede. Energien prioriterer at arbejde i nuet for at bygge energi op, sørge for et godt fundament, den er perfektionistisk, så hav fokus på at opbygge noget godt og konstruktivt op. Undgå at fokusere på for langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Arbejd dig gradvis fremad, skridt for skridt. Nyd nuets energi, vær til stede, nyd de enkle øjeblikke. Hold evt noget fri indimellem hold ferie,. Fokuser også på kroppen, pas og plej den nu, da den har ekstra behov for dette.

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser, en energi der elsker at lave om på alting. Energien er meget kreativ og iderig, den er frihedselskende og selvstændig af natur. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være åben for de nye muligheder som der dukker op, da den jo ønsker at ændre på noget. Kæmper du imod det nye så kan du opleve blive kastet rundt, dit liv slår kolbøtter da energien ønsker forandring frem for alt, så gå med den i stedet for imod den, brug den optimalt, gå efter de bedste forandringer så du nemmere undgår de uønskede, for energien følger dit fokus. Energien kan gøre dig mere modig, men skal bruges fremadrettet for at skabe de gode skift.

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra, følelser, ideer og tanker og bruge det konstruktivt eller også bruge ord til at komme ud med dig selv og det du ønsker og har på hjerte i forhold til din omverden. Energien er kreativ, og finder gerne nye måder at kommunikere på, den er også aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den har også god jegstyrke, det kan dog være vigtigt lige at sørge for at koble fra ind imellem, geare ned efter behov, da du ellers kan få alt for travlt. Prioriter hvad der er vigtigt for dig. Så husk også de mere afslappende aktiviteter for energien er altid igang her.

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på at holde en positiv, konstruktiv og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan også gøre dig ekstra følsom overfor stemninger og energier i dine omgivelser og fra dine medmennesker, så der kan godt være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk. F.eks ved at putte dig selv ind i en gylden boble eller ved at huske dine alene stunder. Husk at alt det du mærker ikke nødvendigvis er dit eget, så brug det konstruktivt. Det kan være godt at rense din energi indimellem, f.eks ved at visualisere et brusebad af hvidt lys komme ud i naturen eller meditere,.

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så er det tid til at give slip, det kan være at du er kørt fast i hverdagens rutiner, at du er blevet for fastlåst i dine nære relationer eller trænger til et nyt syn på dig selv. Det gamle skal jo slippes før der kan blive plads til noget nyt, noget andet og jo mere der slippes, jo mere fornyelse på alle planer, jo mere plads til nyt. Find den indre tillid til at alt er godt, giv slip også selvom du endnu ikke har set hvad der venter henne om næste hjørne. Overgiv dig til din intuition, selvom den kommer med uventede ideer og veje og hav tillid til den overordnede styring og kærlige kraft, find den røde tråd og overgiv dig til den guddommelige kraft i dit indre, slip viljen og lad dig guide skridt for skridt.

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder, og barrierer og bremser og forhindringer forsvinder. Det kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver også evnen til at kunne vælge det mest optimale og være en god leder for dig selv. Så led energien i en optimal retning og tag desuden ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. bed universet om at det bedste sker for dig. Vær også meget opmærksom på hvad du sender ud af tanker, energi og følelser, da de kommer hurtigere retur til dig i denne energi. Lad din intuition lede dig, vær en god modtager for gode stærke energier og giv dem videre til andre. Bed gerne om ekstra beskyttelse fra dine engle, da dine energier er meget åbne

Hav en dejlig tid i Krebsen  111 

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.