Dagsenergier :-) den 25, 26 og 27 juni

Den 26. juni 2020 🙂 del gerne

3 dagsenergier

Ja forbindelsen for min video med dagsenergien jeg lavede i går, var desværre ret dårlig, jeg må se at få bedre styr på lyd og forbindelse.

Den 25. juni

25 var en åben følsom og intuitiv energi med fokus på andre. I forhold til månedsenergien, så havde vi en meget åben påvirkning, uden stopklodser, bremser og grænser, mange muligheder, men også svær at rumme og styre. I forhold til Krebsens energi så havde vi endnu en åben, sensitiv energi uden filter, så alle energier gik rent ind i vores system. Overordnet var energien temmelig aktiv.

26 er endnu en meget åben energi uden stopklodser, grænser og bremser, fokus er på andre og på muligheder, men energien er også uden filter så omgivelsernes energier ryger nemt ind i os. Husk at nulstille og rense dem ud igen.
I forhold til månedsenergien så har vi en arbejdsenergi, kraftfuld og stærk, men også en bjergbestiger energi, op ad bakke, så kræver en indsats fra os, at vi bruger vores styrke, men holder os fra kamp og overlevelse. I forhold til Krebsen så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Det er vigtigt at have intuitionen med hele tiden, lytte til impulser der kommer, følge dem, finde den indre tillid, da der ofte skal handles før at vi ved hvorfor. Overordnet en oprydnings og arbejdsdag.

27 er også en arbejdsdag, både følsom og indadvendt og intuitiv, men også stærk, handlekraftig. En energi hvor vi ofte skal finde løsningen på vores problematikker selv, da det giver den bedste læring, men det kræver også noget ekstra arbejde i det indre af os.
I forhold til månedsenergien så har vi også en power energi, en god kombination af mars og solen, perfektionistisk og går efter det bedste og mest optimale altid, ønsker ingen kompromisser. Lige ud af posen, kalder en spade for en spade. I forhold til Krebsen så har vi en meget åben, sensitiv energi, meget følsom, god til at se muligheder, men kan være udfordret omkring at mærke grænser. Overordnet en dag hvor der ofte skal arbejdes i det indre og ydre.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.