Den 18, 19. og 20. juli 2020 :-)

Den 19. Juli 2020 

Løvens tegn er tæt på, vi skifter den 22. juli og der venter en kortere periode med dobbelte energier fra den 22 til den 31. juli.

Tre dagsenergier den 18, 19 og 20 juli 2020
Den 18. juli
18 var en stærk og powerfuld marsenergi, meget handlekraftig, men også en bjergbestiger energi der kræver vores styrke og kraft til at arbejde alene. God til at få ryddet op både i det indre og ydre.
I forhold til månedsenergien så havde vi en blød balance energi med en god indfølingsevne og i forhold til Krebsens periode så havde vi en meget åben og grænseløs energi med fokus på muligheder, men uden grænser. Overordnet hurtige energier i spil.

Den 19. juli

19 er en stærk og vital sol og marsenergi, en energi med fokus på at gå efter det bedste og mest optimale, kompromisløs og lige ud af posen.
I forhold til månedsenergien så er energien langsom og opfordrer os til at bevæge os et skridt ad gangen, være i nuet og fokusere på detaljer. I forhold til Krebsens tegn så har vi en powerfuld marsenergi, en energi der tester os på vores styrke og kraft til at være stærke i os selv. Overordnet så holdes vi i nuet og kroppen skal passes og plejes ekstra meget.

Den 20. juli

20 er en blød og blid balancenenergi med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre, men også en energi hvor det er bedst at undgå ekstremer.

I forhold til Juli måned så er der fokus på forandring, på at gå nye veje, være kreativ, men også selvstændig og frihedselskende. I forhold til Krebsens tegn så er der tempo , her er det vigtigt at gå efter glæden, det der løfter og undgå stress. Overordnet aktivitet og fokus på kommunikation.

God søndag

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.