Den 15. 16 og 17. juli 2020 :-)

Den 16. juli 2020 

Løvens tegn nærmer sig og begynder at kunne mærkes af mange af os.

Tre dagsenergier, den 15, 16 og 17. juli

15. juli

15: En forstærket kommunikationsenergi, hvor ord, sanser og antenner udvides og dermed opfanger mere. En energi der kræver at vi kan nulstille og rense os med jævne mellemrum, fordi at vi tager mere ind.

I forhold til Juli måned, meget åbne og grænseløse energi, fuld af ,muligheder, men også uden grænser og bremser, hvilket kræver en god styring. I forhold til Krebsens periode så også meget aktivitet, gang i den og stor fokus på kommunikation via ord. Overordnet fokus på forandring og nye veje.

16. juli

16 er en energi der handler om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Ved at give slip på det vi ikke vil, så lærer vi at forstå hvad vi vil. Her er intuitionen den vigtigste rettesnor, indre tillid og at følge det der kommer, også selvom vi først senere finder ud af hvorfor.

I forhold til månedsenergien så også en arbejdsenergi, det kan være ydre praktiske ting, opgaver eller andet der skal klares og i det indre skal vi stå i vores egen kraft istedet for at læne os op ad andre. I forhold til Krebsen så er energien ekstra sensitiv, der lægges et ekstra plus på ord, sanser, følelser, så giver behov for ro i det indre, centrering og at nulstille energien. Overordnet øget sensitivitet

17. juli

17 er en fuldstændig åbne energi, fokus er på muligheder pg energien spreder sig meget gerne i alle mulige retninger, derfor kræver den også en god leder, at vi går efter det bedste og lader alt andet passere. På den måde kan vi få alt det gode til at ske, men kan kræve en del øvelse, da energien er uden bremser og grænser.

I forhold til månedsenergien så har vi en stærk og kompromisløs energi der netop går efter det bedste og mest optimale i alle situationer, en sol og marsenergi. Denne energi er også lige ud af posen og kalder en spade for en spade, hvilket godt kan komme bag på nogen. I forhold til Krebsens tegn så skal det gamle slippes for at skabe plads til noget nyt, det er vigtigt at have tillid til at når vi slipper det som ikke længere er os, så vil der i stedet komme noget der er mere os. Hvis det er der vores fokus er. Følg fornemmelserne og intuition, lad dig guide og se hvad der sker, vær åben. Overordnet så er energierne meget åbne.

Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.