Den 1. og 2. August 2020

Den 2. juli 2020 

Et par dagsenergier

1. August 2020

1 var stærk, vital og dynamisk, en rigtig solenergi med god energi og power, gode leder energier.

I forhold til August så var der fokus på forandring, nye veje, ideer og muligheder. I forhold til Løvens tegn så en målrettet energi med overblik, struktur og sans for detaljer. Generelt en energi åben følsom energi med god intuition.

2. August 2020

2 er en feminin balanceenergi med en god indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. En energi hvor det er bedst at undgå ekstremer.

I forhold til August måned så er energien temmelig aktiv med stor fokus på kommunikation og der kan være temmelig mange bolde i luften. I forhold til Løvens tegn så har vi en kreativ energi med fokus på forandring, nye veje, ideer og impulser. Overordnet kan der dog være arbejdsenergier i spil, noget der kræver en ekstra indsats af os.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.