Den 3. August 2020 :-)

Den 3. August 2020 

3 er en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, få system i tingene hvor der er behov. Energien er også beskyttende af natur, beskytter det nære og de nærmeste, loyal og trofast, men også god til at vurdere hvem der er god at have tæt på og hvem der er fint at have mere afstand til.

I forhold månedsenergien så har vi en forstærket kommunikationsenergi der lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det ekstra vigtigt at kommunikere positivt og konstruktivt. Energien er meget sensitiv og alt fra omgivelserne registreres og giver derfor behov for alene tid for at nulstille og få renset de energier ud som der er flydt ind i ens system, ofte sker det af sig selv når der er ro på.I forhold til Løvens tegn så er energien aktiv og der kan være mange bolde i luften, der skal ske noget og pauserne, ja de skal planlægges for at de kommer. Der er stor fokus på kommunikation via ord. Overordnet er der ekstra englehjælp at trække på i dag så brug den.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.